SkinovagePX

SkinovagePX is één van de complete lijnen van Babor, SkinovagePX kan worden omschreven worden als een uitgebreide huidverzorgende lijn voor je gezicht, hals en decolleté afgestemd op ieder huidtype. Voor een droge, gecombineerde, futloze, gevoelige huid, kortom voor ieder huidtype heeft SkinovagePX passende producten en behandelingen. Ook voor de jeugd heeft SkinovagePX betaalbare producten, denk aan de leeftijd vanaf 14 jaar.

Parabeen- en dierproefvrij
De producten zijn allemaal parabeen- en dierproefvrij, hierdoor is er een minimale kans op allergische reacties. Daarnaast voorkomen de producten op effectieve wijze de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering.

banner-huidverzorging

Anti Aging
Het ouder worden van de huid, iedereen krijgt ermee te maken. Uit onderzoek is gebleken dat vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar uw cel activiteit langzaam gaat vertragen. Het proces van huidveroudering begint. Wilt u daar iets aan doen? Dan komt u uit bij producten met Anti Aging.

Wat is Anti Aging?
Anti Aging is een Engels begrip, wat betekent letterlijk Anti Rimpel. Ofwel het tegengaan van rimpels die veroorzaakt worden door natuurlijke én milieu invloeden.

Babor en Anti Aging?
De Anti Aging producten van Babor ondersteunen de natuurlijke regeneratie / verouderingsprocessen van uw huid. Na jarenlang onderzoek heeft Babor drie prachtige luxe Anti Aging – lijnen ontwikkeld met effectieve werkstoffen.

HSR REVERSIVE SEA CREATION
- Werkt tegen elke rimpel
- Direct liftend
- Tegen versuikering
- Vermindert rimpeldiepte
- Beschermt DNA
- Cellen blijven langer jong
- Vermindert rimpeldiepte en verstevigd de huid
- Huidvernieuwend en beschermt DNA
- Exclusieve hoogwaardig werkstoffen.