ZUURSTOFTHERAPIE

Zuurstofbehandeling om een vermoeide of futloze huid weer een boost te geven.  
Naar mate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof
de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt, met als gevolg: vale huid,rimpels en huidverslapping.
 
Met dermaOXY zuurstoftherapie kunnen we dit nu effectief aanpakken: we bewerkstelligen een betere doorbloeding en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine waardoor u een stevigere huid krijgt.

De Behandeling:
Uw huid wordt eerst goed gereinigd en er wordt een zachte peeling toegepast. Met behulp van een air brush wordt een speciaal ontwikkeld serum op uw gezicht gesprayd, vervolgens zal de schoonheidsspecialiste 2 tot 3 keer zuurstof over uw huid ‘airbrushen’.De zuurstof- behandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid aangebracht wordt. Onder druk vallen de ingrediënten in kleinere moleculen uiteen en worden zo als ware de huid”ingeperst”

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Het beste resultaat behaalt u door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Reeds na één behandeling ziet u al een opmerkelijk verschil! Om het resultaat te behouden adviseren wij u de behandeling eenmaal per 4 a 6 weken te herhalen.