C-Line Home2024-02-26T07:48:49+00:00

STRALEN MET EEN GEZONDE EN MOOIE HUID

De salon waar je in goede handen bent op het gebied van huidverbetering en totale ontspanning! Even uit de dagelijkse drukte stappen en een moment van genieten tijdens een van de vele schoonheidsbehandelingen in mijn moderne salon! Of je nu op zoek bent naar een gezichtsbehandeling, acnébehandeling, (semi-permanent) verven van wenkbrauwen of ontharen met IPL of hars, u kunt voor alles terecht bij C-Line, dé schoonheidsspecialist in de omgeving van Kerkdriel, Zaltbommel en Den Bosch.

Babor gecertificeerde salon
Babor gecertificeerde salon

OVER C-LINE BEAUTY & SKIN CARE SALON

In ben Chantal van Nassau. Al meer dan 10 jaar bied ik een breed aanbod aan schoonheids- en huidverbeteringsbehandelingen in mijn Salon in Velddriel. Je kunt bij mij terecht voor huidverzorging, huidverjonging, pigment en rosaceabehandelingen, harsen, (semi)permanente make-up en acnebehandelingen.

Geen standaardbehandelingen, maar ik begin altijd met een huidanalyse en luister naar jouw wensen. Samen bepalen we wat de beste behandeling voor jou is. Goed en eerlijk advies, aandacht, kwalitatief goede producten die in de salon en via de C-Line webshop verkrijgbaar zijn én moderne en hoogwaardige apparatuur zorgen ervoor dat jouw huid altijd straalt!

Ben je op zoek naar serieuze huidverbetering en/of een ontspannende behandeling in een kleinschalig schoonheidsinstituut waar u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en begeleiding? Neem dan contact met mij op.

Babor

Ik werk met het kwalitatief hoogstaande merk Babor. Dit van oorsprong Duitse merk werd van origine gezien als medisch concept. Babor werd in 1956 opgericht door de chemicus Dr. Michael Babor. Hij wilde producten maken die heel doelgericht zijn in hun werking, maar die ook zeer huidvriendelijk zijn. Dr. Michael Babor ontwikkelde HY-ÖL en legde de basis voor verzorgingsinnovaties.

Babor werkt met zeer hoogwaardige stoffen. Neem bijvoorbeeld Telovitin. Een stof die in staat is de uiteinden van chromosomen te beschermen, zodat de levenscyclus van de cellen beter beschermd wordt. Deze ontdekking heeft tot een Nobelprijs geleid en de werkzame stof is verwerkt in de Reversive-lijn van Babor.

Babor heeft keer op keer prijzen ontvangen voor verschillende producten en behandelingen. De hyaluron acid van Doctor Babor Pro heeft in 2021 nog een Beauty Award ontvangen, net als de SkinFirmor-behandeling. Ook hebben ze de cosmeceutical serie Doctor Babor Pro en een vegan-lijn ontwikkeld.

Alle producten van Babor zijn natuurlijk te verkrijgen in de salon en via mijn C-Line webshop.

Als schoonheidsspecialiste en consument word je erg blij van dit vooruitstrevende merk!

Klik op de afbeelding hieronder om producten van Babor te bestellen.

Babor logo

Décaar

DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders en business development professionals in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’.

DÉCAAR bepaalt daarmee de standaard in de cosmeticabranche met innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen. Deze zijn allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die voldoen aan de meest veeleisende huidtypen.

DÉCAAR is in 2017 opgericht en introduceert haar eerste twee behandelingen, namelijk de ‘Breath Of Life Treatment’ en de ‘Algae Peeling Regimen treatment’. DÉCAAR is het directe resultaat van een aantal toonaangevende professionals binnen de beauty industrie en hun welwillendheid de huid te verbeteren, zodat de perfecte schoonheid kan worden bereikt. Het is in essentie een merk dat is gebouwd door experts die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche.

Via de afbeelding hieronder kunt u producten van Décaar bestellen.

HUIDVERZORGING

Basic Facial

Bij de Basic Facial wordt je huid goed gereinigd met producten die aangepast zijn aan je huidtype. Ik werk met hoogwaardige producten. De behandeling bestaat uit:

Reinigen
Doorbloedingsmasker
Wenkbrauwen licht bijwerken
Uitreinigen
Massage gelaat tijdens het masker
Ampul
Verzorging

Skinovage-behandeling

• ± 60 minuten

€ 67,50

Energy Facial

Bij deze Energy Facial behandeling wordt de huid diep gereinigd met op jouw huid aangepaste producten. Stap uit de dagelijkse drukte en geniet van dit relaxmoment en de producten, geuren en uitgebreide massage.

Reinigen
Doorbloedingsmasker
Wenkbrauwen modelleren
Dieptereiniging d.m.v. peelingmassage
van gelaat en decoleté met
een voedend masker
Ampul-verzorging
Lichte make-up

Skinovage Intense-behandeling

• ± 75 minuten

€ 79,50

Seizoensbehandeling Lente

De seizoensbehandeling voor de lente en zomer is de DÉCAAR CO2 Treatment. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van kooldioxide (CO2) om de aanmaak van collageen te stimuleren en daardoor de huid te verbeteren. Het resultaat is na één behandeling al duidelijk zichtbaar en het beste resultaat wordt verkregen wanneer de treatment in kuurverband wordt gevolgd. Deze behandeling is ideaal bij huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, een vochtarme huid, een doffe en vale huidskleur, bij acne, een onzuivere huid en bij huidveroudering.

Lentebehandeling

• Losse behandeling

• Een kuur is ook mogelijk. Vraag hiernaar in de salon.

€ 95,-

Kleine behandelingen

Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met onderstaande kleine behandelingen.

Harsen

• Wenkbrauwen

€ 12,50

• Bovenlip

€ 10,00

• Bovenlip en kin

€ 15,00

• Bovenlip, kin en kaaklijn / zijkant gezicht

€ 29,50

• Onderbenen en knie

€ 29,50

Verven

• Wimpers verven

€ 12,50

• Wenkbrauwen verven

€ 12,50

Ampullen

• 3 ampullen Splash

€ 15,00

• 5 ampullen Splash

€ 20,00

Maskers

• Oogpakking

€ 10,00

• Collageen vliesmasker

€ 15,00

• Detox masker

€ 15,00

• Modellage masker

€ 15,00

HUIDPROBLEMEN

Acne

Acné is een vervelende huidaandoening, maar ik help je graag van dit probleem af. Ik bied een effectieve, intensieve behandeling met als doel het terugdringen van onzuiverheden, tevens ter zuivering, kalmering en verfijning van uw huid.

Acné-behandelingen

• Dr. Babor Purity Cellular

€ 75,00

• Glycolzuurpeeling, 30 minuten

€ 49,50

• Glycolzuurpeeling, 60 minuten

€ 75,00

Couperose

Couperose is een netwerkje van kleine rode en soms blauwe bloedvaatjes op wangen, kin, neus, hals of decolleté. Dit komt door verzwakte vaatwandjes. Gelukkig kun je hier bij C-Line Skin Care Salon iets aan laten doen. Tijdens deze behandeling wordt een fijn naaldje in de huidaandoening gestoken en door een elektrisch stroompje verhit en vernietigd. Het is een veilige methode die heel geschikt is voor kleine oppervlakken.

Couperose-behandeling

• Per 15 minuten

€ 35,00

• In combinatie met een couperosepakking

€ 89,00

Steelwratjes / Bloedblaasjes

Steelwratjes halen wij weg door middel van coagulatie. Op deze wijze is geen chirurgische ingreep nodig en wordt de vorming van een litteken voorkomen.

Steelwratjes verwijderen

• Per 15 minuten

€ 35,00

Jeugdbehandeling t/m 16 jaar

Jeugdbehandeling t/m 16 jaar

• ± 45 minuten

€ 52,50

CryoPen

Met de CryoPen kunnen goedaardige huidletsels zoals fibromen, wratjes, ouderdoms- en pigmentvlekken gemakkelijk en effectief worden verwijderd. De CryoPen bevriest weefsel op de millimeter nauwkeurig, waardoor omringend, gezond weefsel niet wordt aangetast.

Behandeling met de CryoPen

• 1 tot 3 kleine plekjes

€ 50,00

• 3 tot 5 kleine plekjes

€ 75,00

HUIDVERJONGING

Babor TheraPRO Peel

Deze professionele Doctor Babor Pro TheraPRO Peel fruitzuurbehandeling ondersteunt de vernieuwing en regeneratie van de huid en maakt haar weer strak en glad. Deze behandeling is heel effectief zonder de huid onnodig te belasten. De behandeling kan aan je huidtype worden aangepast met bijvoorbeeld vitamine C, retinol of ceramide.

TheraPRO Peeling

• Behandeling

€ 99,00

• Kuur

Op aanvraag

Babor SkinFirmor

De nieuwste techniek op het gebied van anti-rimpel. Een therapie met radiofrequentie als stimulans zorgt voor celvernieuwing en collageensynthese-aanmaak. Door de golflengten wordt de huid verwarmd tot 41 graden waardoor de collageenvezels samentrekken en compacter worden. Na één behandeling zie je al resultaat. Het effect van een behandeling houdt enkele weken aan, maar boek je een kuur van 6 behandelingen, dan heb je daar vele maanden plezier van. Deze behandeling is ook goed in te zetten na een botoxbehandeling om deze te versterken. Dit mag na 2 weken. Als je fillers hebt laten doen, dan mag de behandeling na 3 tot 6 maanden. Het mooiste effect krijg je als je de Skin Firmer combineert met Microdermabrasie.

SkinFirmor

• Behandeling 2 zones

€ 89,00

• Kuur 6 behandelingen 2 zones

€ 450.00

• Kuur 6 behandelingen 3 zones

€ 650,00

• Losse module tijdens gezichtbehandeling, per minuut per zone

€ 2,00

Bij de SkinFirmor-behandeling wordt tevens je huid gereinigd, worden je wenkbrauwen gemodelleerd en krijg je een korte massage.

Babor Pro Peel

De huid wordt met een glycolzuur voorbereid, daarna wordt de huid stevig gemasseerd met ampullen en afgesloten met een collageen mechanisch puntjesmasker dat een enorme collageenboost geeft. De huid wordt als het ware uitgedeukt en je gaat stralend naar huis.

Babor Pro Peel met collageenmasker

• ± 75 minuten

€ 125,00

Renaissance behandeling

Dit is een heerlijke ontspannende behandeling. Werkstoffen (peptide en antioxidanten) worden na de peeling en warmtemasker diep in je huid gesluisd. Renaissance betekent letterlijk de “wedergeboorte” van je huid in het Frans. De behandeling beschermt tevens tegen uitdroging, roodheid, verbeterende opnamecapaciteit en stimuleert collageen. Deze behandeling is uitermate geschikt bij een:

vermoeide vale huid
huid verjonging
droogte lijntjes/ rimpels

Renaissance Treatment

• ± 75 minuten

€ 95,00

Zuurstof Carboxy behandeling

Wens jij een stralende, gezonde en mooie huid? Dan is de CO2 Treatment ideaal voor jou! Bij deze DÉCAAR Treatment wordt er gebruik gemaakt van kooldioxide (CO2) om de aanmaak van collageen te stimuleren en daardoor de huid te verbeteren. Hoe meer zuurstof de huid bevat, hoe beter deze functioneert en hoe mooier en jeugdiger de huid eruitziet.

Deze behandeling is ideaal bij huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, een vochtarme huid, een doffe en vale huidskleur, bij acne, een onzuivere huid en bij huidveroudering. Het resultaat is na één behandeling duidelijk zichtbaar. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer de behandeling in kuurverband wordt gevolgd.

Zuurstof Carboxybehandeling

• Losse behandeling

• Een kuur is ook mogelijk. Vraag hiernaar in de salon.

€ 95,-

Plump & Glow behandeling

Deze behandeling is buitengewoon geschikt om de huid een boost te geven en intensief te herstellen en verzorgen. Pigmentatie en donkere vlekken, een droge huid die leidt tot vroegtijdige veroudering, een overgevoelige huid en een zwakke barrièrelaag laten de huid er dof en vermoeid of vlekkerig uitzien. Deze kenmerken worden tijdens de Plump & Glow behandeling effectief behandeld.

De Plump en Glow behandeling is een geavanceerde professionele behandeling en is gebaseerd op celregenererende ingrediënten in combinatie met krachtige verhelderende en zuurstofrijke ingrediënten.

De huid wordt ontgift en de hydratatie wordt gestimuleerd.

Décaar Plump & Glow facial

• behandeling

€ 99,00

Biopeeling / Chinese Kruidenpeeling

De DÉCAAR algenpeeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkzame stoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen zoals acné of couperose/rosacea. Daarnaast is de algenpeeling een echte anti-agingbehandeling. Je huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken, met deze behandeling gebeurt dat in slechts 10 dagen. Na de behandeling is het belangrijk om SPF50 en de oxygen-gel te gebruiken. Deze zorgt dat de peeling de 10 dagen na de behandeling jouw huid kan herstellen.

Biopeeling / Chinese kruidenpeeling

• Behandeling

€ 89,50

Micro Needling

Je wil er jonger uitzien, maar vindt een facelift een te grote stap? Dan bied ik een uitstekend alternatief: Dermatude Meta Therapy. Met deze behandeling worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

Microneedling gezicht

• Per behandeling

€ 135,00

• Kuur 4x

€ 500,00

Microneedling gezicht, hals en decolleté

• Per behandeling

€ 160,00

• Kuur 4x

€ 600,00

V-Shape Lift Facial

Merk je dat de zwaartekracht toeslaat? Hangwangen of vermoeide blik? Dan is deze behandeling goed geschikt voor jou huid! Door deze krachtige behandeling wordt je huid getraind op de spankracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en collageen en elastine wordt aangemaakt. Deze behandeling is het mooiste is in kuurverband.

V-Shape Lift Facial

• ± 60 minuten

€ 95,00

• i.c.m. Dermaplaning, ± 75 minuten

€ 125,00

Dermaplaning

Op een veilige manier wordt er met een chirurgisch stalen mesje een laagje dode huidcellen afgeschraapt, hiermee komen ook de donsharen en oppervlakkige pigmentvlekjes mee. Het klink soms spannend maar dat is het totaal niet! Omdat we met deze behandeling de huid zo goed schoon schrapen komt er onder de vale huid een hele nieuwe huidlaag in zicht waardoor je meteen met een Glow de salon verlaat. Ook is deze behandeling nog uit te breiden met een lift masker daarna want alles wordt nu perfect opgenomen en hiermee boek je veel resultaat. Ik krijg vaak de vraag komen de haartjes dan niet harder terug? Nee absoluut niet,xf we beschadigen de haarzak niet waardoor het haartje op dezelfde manier terug groeit en zacht blijft.

Dermaplaning

• ± 60 minuten

€ 95,00

• i.c.m. V-Shape Lift Facial, ± 75 minuten

€ 125,00

Microdermabrasie

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid door middel van speciale kristallen. Dit resulteert in een krachtige opperhuid regeneratie die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk geven. Lijntjes en rimpels verfijnen en verminderen doordat de basale cellaag nieuwe jonge, gezonde cellen zal vormen.

Microdermabrasie

• Per behandeling

€ 95,00

Hals / Decolleté behandeling

Hals / Decolleté behandeling

• ± 25 minuten

€ 57,50

IPL ONTHAREN

Ben jij ook zo klaar met die vervelende bultjes na het scheren? De oplossing ligt hier voor je. Door middel van impuls light wordt de voedingsbodem van jouw haartjes vernietigd. Zonder voeding kan er geen nieuw haartje meer groeien. Dit is een proces van 10 tot 12 behandelingen met tussenpozen van 6 weken. Dat je meerdere behandelingen nodig hebt, komt doordat ik alleen de haren kan behandelen die in de groeifase zitten. Dan zijn ze namelijk verbonden met de voedingsbodem.

Na de eerste behandeling zie je na 14 tot 21 dagen dat er kale plekjes ontstaan op het behandelde gebied. Keer na keer wordt je huid kaler. Het fijne is dat je na de behandeling je haren mag afscheren of ontharingscrème mag gebruiken.

Per behandeling

• Bovenlip

€ 20,00

• Hals

€ 40,00

• Kin

€ 30,00

• Hele gezicht

€ 60,00

• Oksels

€ 45,00

• Tenen

€ 30,00

Per behandeling

• Bikinirand

€ 45,00

• Bikinirand en schaamstreek

€ 59,00

• Bovenbenen en bikinirand

€ 195,00

• Onderbenen incl. knieën

€ 120,00

• Bovenbenen, onderbenen en bikinirand

€ 295,00

• Voeten

€ 30,00

WENKBRAUWEN

Powder Brows

Bij Powder Brows worden de wenkbrauwen ingekleurd met pigment. Met een PMU-apparaat wordt pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Powder Brows zijn toe te passen op elk huidtype en beschadigen de huid niet. Het resultaat blijft ongeveer 1,5 jaar zitten. Om nog langer van je mooie wenkbrauwen te kunnen genieten, heb je dan een touch-up nodig.

Powder Brows

• Eerste keer aanbrengen

€ 350,00

• Touch-up binnen 18 maanden

€ 150,00

Henna Brows

Verven met henna zorgt ervoor dat je wenkbrauwen voller lijken. Niet alleen de haartjes, maar ook de huid wordt geverfd. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en strakker. Hoe lang henna blijft zitten verschilt per persoon, maar na een hennabehandeling heb je 2 tot 5 weken geen wenkbrauwmake-up meer nodig. Perfect dus voor een speciale gelegenheid of voor op vakantie. De tijd die je normaal voor de spiegel staat, kun je dan ergens anders voor gebruiken.

Henna Brows

• Per behandeling

€ 32,50

• In combinatie met gezichtsbehandeling

€ 20,00

PRODUCTEN

De producten van Babor zijn uiteraard te verkrijgen via mijn Babor-webshop, maar ook in de salon heb ik diverse Babor-producten direct beschikbaar. Daarnaast spaar je met de VIP-card voor gratis producten als je producten in de salon koopt. Neem dus voordat je bestelt via de webshop even contact met me op via telefoon of whatsapp om te kijken wat ik nog op voorraad heb.

Cleansing

De HY-ÖL cleansinglijn is revolutionaire gezichtsreiniging voor de vette huid, gemengde huid en de droge huid. Deze lijn van producten reinigt grondig, maar beschermt ook de huidbarrière.

Skinovage

Skinovage is verjongende gezichtsverzorging voor alle huidtypes! Het in de producten gebruikte EpigenTech PowerPeptide zorgt ervoor dat de huidcellen langer jong en actief blijven

Doctor Babor

Deze intensieve cosmeceuticals zijn de innovatieve precisieformules geïnspireerd op medisch onderzoek. Ideaal om de gecompliceerde huid te verzorgen.

Babor Make-up

De AGE ID-lijn biedt make-up voor elk gezicht met exclusieve texturen en tinten. De make-up geeft je een jeugdigere teint en bijzondere uitstraling.

Ampullen

De Babor-ampullen zijn serums voor elk huidtype. De verschillende ingrediënten in hoge concentraties verzorgen als ampullenkuur voor het gezicht en décolleté alle behoeften van de huid.

Essential Care

Essential Care biedt verzorgingsprocuten voor de jonge huid. De formules bevatten de belangrijkste basiswerkstoffen zoals aloë vera en panthenol.

Babor Spa

Met de Babor Spa-producten haal je je eigen Spa-ervaring in huis. Ze maken de huid strak en hydrateren intensief.

HSR Lifting

De werkzame en nauwkeurige anti-rimpelformule met 5 krachtige werkstoffen heeft een uitgebreide werking tegen alle soorten rimpels. Deze gezichtsverzorgingsserie is een absolute anti-rimpelexpert sinds 1968.

Reversive

Het PRO YOUTH complex van ReVersive bestrijdt de meest voorkomende tekenen van huidveroudering, geeft een strakkere huid en een jeugdigere teint.

Doctor Babor Pro

Door professioneel advies en individueel samengestelde kuren zijn de producten nauwkeurig toegespitst op de behoeften van de huid. De producten verzorgen de huid met krachtige afzonderlijke werkstoffen. De Doctor Babor Pro-producten zijn alleen in de salon verkrijgbaar.

C-Line Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een heerlijke, ontspannende behandeling of een fijn Babor verzorgingsproduct? Dan is een C-Line Cadeaubon de ideale oplossing. De cadeaubonnen zijn te krijgen vanaf € 15,-

NIEUWS EN ACTIES

KLANTEN OVER C-LINE

Superblij!

Vandaag behandeld en nu al superblij met mijn PMU-wenkbrauwen! Zo professioneel gedaan en Chantal je bent een topmens!

Professioneel en persoonlijk

Inmiddels kom ik al bijna 10 jaar voor verschillende behandelingen bij Chantal. Ook heb ik een hele lijn verzorgingsproducten en make-up van Babor. Chantal werkt heel rustig en professioneel. Het is erg fijn dat de behandelingen precies op jou afgestemd worden. Daarnaast voelt het heel vertrouwd en is het elke keer weer gezellig. Kortom: ik ben super tevreden!

Helemaal relaxed

De behandelingen van C-Line Beauty en de producten die gebruikt worden zijn erg prettig. Ook is het leuk dat er af en toe speciale seizoensbehandelingen zijn waarvoor je kunt kiezen. Ik ga er met plezier heen en kom altijd helemaal relaxed terug

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9.00 tot 14.00 uur
Dinsdag 9.00 tot 14.00 uur
18.45 tot 22.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 9.00 tot 14.00 uur
18.45 tot 22.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 14.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

CONTACT

C-Line Beauty
Provincialeweg 70
5334 JJ Velddriel

06 51 08 76 61

c-linebeauty@live.nl

KVK

30272715

BTW

NL001644896B52

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, behandelingen en beautytips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt op elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief!

Afspraak maken of annuleren

Bel me of stuur een appje als je een afspraak wil maken. Moet je een afspraak annuleren? Dat is geen probleem, maar zeg de afspraak wel minimaal 24 uur voor de behandeling af. C-Line reserveert tijd voor een behandeling en zeg je op tijd af, dan kunnen we nog een andere klant inplannen. Annuleer je minder dan 24 uur voor de afspraak, dan zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

Ga naar de bovenkant